En vacker dröm!

5 Okt

I natt drömde jag om min älskade Ingvar. Det var så fint och när jag vaknade kände jag mig lycklig. Han finns här runt mig kände jag. Jag jobbade i min trädgård, den som jag inte har orkat med i år. Genom en smal gång kom han, min Ingvar, det växte röda rosor i gången. Ingvar ropade jag och gick emot honom. Han gav mig en kram, så kärleksfull, och viskade, jag finns här älskling. Tänk på det!

Jag har haft en jobbig sommar, på många sätt. Sorgen efter Ingvar och oro på grund av en massa märkliga symptom. Först förstod jag inte riktigt vad det handlade om. Torra, svidande ögon, muntorrhet, torr hud och torra slemhinnor i näsan. Torrhosta varje morgon och kväljningar. Mycket obehagligt. Till det håglöshet, orkade inte med trädgården som jag älskar och alltid varit min bästa terapi, tappade aptiten, orkade inte med värmen, svårt att sova. Riktigt eländigt om jag säger så.

Nu har jag flyttat hem. I förgår var jag hos min reumatolog. Både hon och jag misstänker att jag har Sjögrens syndrom. Några fler prover måste göras men det verkar ganska klart. När jag berättade om min sommar konstaterade Louise att jag var inne i en ganska djup depression. Ja, hon har rätt! Louise skickade en remiss till Karin som jag går i samtal hos. Louise ville helst att jag skulle börja äta antidepressiv medicin igen men det vägrar jag. Så nu blir det flera, tätare samtal hos Karin och ett återbesök hos Louise i december. Kände mig omhändertagen.

Drömmen var så vacker och den gav mig tröst. Jag är här oss dig viskade min älskade. Ja, jag kan verkligen känna det. Nu ska jag ta tag i mitt liv igen. Det kommer att gå bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: